[ Vetlanda dag 1 & 2 ]

Igår satte vi oss alla i bilen och körde mot staden Vetlanda för att ställa ut Freja. Dag ett, Fredagen, bestod mestadels av bilåkande. Som vanligt sover Freja under bilresorna och hon var väldigt lugn men ville inte ut i regnet och kissa.
Vi bor nu i en liten stuga över helgen, helt okej. När Calle och Troja, Frejas föräldrar, såg Freja blev de väldigt glada och rusade emot henne. De kände verkligen igen henne. Och Idun ville hon busa med, de vill alltid hålla på och busa de två bebisarna.

Idag så var det första utställnings dagen och när jag ställde ut Freja blev hon inte placerad, men det var ju första gången för oss båda. Men hon var verkligen jätteduktig! Hon skällde en del när vi först kom dit men när hon hade lugnat end sig och vant sig blev hon mycket lugnare. På eftermiddagen var det nästan som en helt annan hund. Troligtvis är hon lugnare imorgon då hon vet lite som stället och vad hon förväntas göra.
Sedan gick jag Junior Handling med Calle, som jag verkligen måste säga att han är en riktigt fin hund. Då kom jag fyra. Verkligen jätteroligt!

Imorgon ska freja ställas ut igen och hoppas på att hon kan hålla sig lugn och ha alla tassarna på marken. Här kommer lite bilder!Freja hade nyss varit ute och gått i blåsten och regnet, vilket gjorde att hon blev ganska kall och låg och skadae lite smått i bilen. Så då fick hon en filt att sova under.Freja lade sig i sängen med huvudet på kudden, så jag tänkte att hon kunde få ett täcke också. Kolla så söt hon är!Freja fick ett nytt halsband då det var på jätterea. Med ett matchande koppel! Tycker det är rätt gulligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Tillbaka till startsidan
Trackback
RSS 2.0