[ En uppdatering. ]

Jag vill börja med att säga att jag inte riktigt har haft tid att uppdatera, och när jag väl har haft det har jag inte haft något intressant att skriva om eller bara inte orkat. Men nu tänkte jag se om jag kan komma in i någon regelbunden uppdatering igen. Har tänkt uppdatera ganska länge men skolan har tagit upp sjukt mycket tid och bloggen är inte min första prioritering. Blev sittandes uppe till halv två på natten en gång för att skriva om Mongoliet. Så tja, skolan tar en del tid och jag är för dålig på att uppdatera. I vilket fall, Freja. Den här bloggen handlar om henne. Så lite uppdatering om vad hon har haft för sig.

Till att börja med tänkte jag bara säg att hon har utvecklats sjukt mycket, hon kan snurra runt, slalom, gå i en åtta runt mina ben, nästan rulla runt, tass, hoppa över mina ben, dansa och lite sådant. I Januari ska vi börja i en freestyle kurs vilket ska bli sjukt roligt, både för mig och för hunden. Tänkte även ta en agility kurs till våren/sommaren.

En annan händelse, för ett tag sedan. Närmare bestämt den 23:e i elfte, skulle vi klippa Frejas klor. Vilket gick ganska bra men vi råkade klippa för långt in så stackarn började blöda lite. Själv märkte hon det inte, gjorde inte ont eller så men det kom en väldigt massa blod. Såg ut som om att vi hade dödat någon, då hon lämnade blod efter sig. Så vi tänkte att vi kunde skölja av det och sätta någonting på tassen. Problemet var att vi inte kunde komma på vad. Så fick jag en idé om att ta papper och stoppa ned i en hav hundstrumporna jag vann i Vetlanda. Vetlanda inlägget finns här. Hon brydde sig inte så mycket om den i början men sedan tröttnade hon på den och tog av sig den, men då blödde det inte mycket.

Hon har även träffat en liten hund som heter Frodo en hel del. Dessa två brukar springa runt och busa med varandra tills de blir otroligt utmattade, vilar en litens tund och sedan börjar de busa igen. Mycket roligt för henne.

Här kommer ett par bilder för att hålla er sysselsatta medan jag redigerar en video när jag tränar Freja igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Tillbaka till startsidan
Trackback
RSS 2.0