[ Apport! ]

Måste bli bättre på att uppdtaera här. I vilket fall, Freja gör stora framsteg här i livet. Hon har ju varit ganska bitig, så att säga. Men det har blivit mycket bättre nu, dock kan hon lätt bli lite naffsig efter promenaderna. Då troligtvis för att hon inte vill att de skall ta slut.
Husse har även gjort en rolig leksak åt henne. Det är som en stor träbit, med tre olika hålor som man kan sätta för lite olika saker. T.ex. en annan träbit med ett littet handtag på (ett sådant där runt som vi hade på lådorna och skåpen förrut) som hon ska lyfta upp med munnen så ligger det någonting gott under. Den uppskattas väldigt mycket. Hon blir lite frustrerad ibland bara när hon inte får upp vad det nu är som sitter för, men envis är hon så hon prövar igen och igen tills hon får upp någonting.
En sak som har blivit betydligt bättre är att gå i koppel. Visserligen är det ju inte perfekt men mycket bättre än tidigare.

Idag har vi även tränat att apportera. Går jättebra ända tills hon tröttnar, då lägger hon sig ned eller börjar leka med det man har kastat. Men så länge hon vill så går det väldigt bra. Håller även på att träna saker som sitt och stå.
Vi har märkt att hon tycker väldigt mycket om smultron också. De är mycket goda, säger Freja och håller man inte helt koll på henne under promenaderna slinker det lätt ned ett par stycken. Så det är ingen kantarellhund vi har, vi har en smultronhund! Haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Tillbaka till startsidan
Trackback
RSS 2.0