[ Vaccin ]

Jag insåg nyss, medan jag satt och fixade till en liten text, att jag borde skriva av vad som har hänt de senaste två dagarna.
I går, vad blir det... I söndags, var vi och hälsade på mina farföräldrar. Det blev en ganska lång bilresa men hon sov största delen av den, förutom när vi var ute och rastade henne. Det var väldigt intressant när vi kom fram, de fanns så mycket lukter och saker att se på! Och så många djur, hon lyckades skrämma de stackars hönorna dock. Kalvarna var intressanta att stå och titta på. Det gick väldigt bra och Freja var väldigt snäll.

Idag så var vi hos veterinären och tog en spruta, sista valpsprutan. Mot parvo, valpsjukan, kennelhostan och så var det någonting mera som jag inte riktigt kommer ihåg vad det var. Det gick väldigt bra men sticket var lite läskigt och gjorde ont. De fick försöka två gånger innan de lyckades få i henne vaccinet. Det kan inte vara lätt för en liten valp (som jag skulle anse som stor valp, hon växer så det knakar) att ta sprutor, de vet ju inte vad som kommer hända och helt plötsligt sticker det bara till i nacken på dem. Men det gick bra tillslut så då var hon lugn. Veterinären sade att hon såg väldigt fin ut.

Så det är vad hon har varit med om. Nu ligger hon och sover, den lille plutten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Tillbaka till startsidan
Trackback
RSS 2.0