[ Freja-bus. ]

Har börjat klicka in freja nu. Går jättebra, hon förstår lätt kopplingen mellan klickern och belöningen. Var även på biblioteket här om dagen och lånade bl.a. två böcker om klickerträning. Här ska läsas!
En dag tog vi en promenad till stallet också. Hästarna börjar bli okej, Dinet var lite läskig när hon skulle lukta på lilla Freja med sin stora mule. Vi har även träffat en häst som kallas för Bella-bus, vilket är lite roligt då Freja har blivit Freja-bus.
Vi har även varit och hälsat på vid min mammas jobb, mycket intressant, och många människor att hälsa på. Sedan har vi tagit en tur till Vadköping och kollat runt lite. Vi stötte på en stor brun hund, lite läskig var den allt. Vi har även börjat använda torkad korv som godis, tips från en bok. Uppskattas mycket av den lilla krabaten. Hon har hälsat på kaninen också, som hon tvättade lite på huvudet.
Hon har även fått klorna klippta, tänderna borstade och sköljt henne i badkaret. De två första uppskattades inte sådär jätte mycket, men det sistnämnda var okej.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Tillbaka till startsidan
Trackback
RSS 2.0