[ Tränade idag... ]...och här är resultatet. Det här är förövrigt första gången jag har filmat när vi har tränat agility... vår slalom är inte den bästa. x)
Videokvaliteten är blergh då min gamla kamera tydligen inte var bra att filma med.
Och hon har nyligen haft vattensvans, kanske sitter kvar lite, och det är därför hon inte riktigt har svansen uppe helt.

Hon är duktig. ^^

[ Freja mår bättre. ]

Om någon skulle vilja veta.
Hon borde nog vara frisk snart. ^^

[ Uppdatering i C-moll ]


För några dagar sedan var vi ute och geocacha (googla det, eller något) med en annan familj och så tog vi med Freja samt grannes hund då grannen inte kan gå ut så mycket med hunden just nu. Freja och Safira (den andra hunden) hade mycket roligt denna dag, många nya miljöer och personer som betedde sig konstigt. Alltid trevligt med nya miljöer för hundarna, så får de lite att tänka på också. De fick gå en hel del, minns inte exakt när vi åkta upp men det var någon gång runt lunch skulle jag gisse och vi kom nog hem runt sex eller något. Minns inte riktigt.

Just nu har tyvärr Freja fått vattensvans då hon har varit ute i regnet och blivit kall. Hon får ligga inne och ta det lugnt nu, precis som när man själv är sjuk. Men vi hoppas på det bästa och att på att det ska gå över snart.

Om man bortser från det så har allting varit bra med den lilla plutten. ^^

[ How The Day Sounds ]Fotokvaliteten är blergh men tycker ändå om fotot väldigt mycket.

Tillbaka till startsidan
RSS 2.0