[ om freja ]

Hej hopp!
Den lilla plutten heter Orions Freja och är född den sjuttonde april år 2011. Hon är efter Toulouse at Orion och Russellgårdens Carl at Orion, två mycket fina hundar. Hon är en högställd Jack Russell Terrier.
Freja har just nu väldigt mycket valp beteende, vilket betyder att det är väldigt mycket busande och sedan en hel del sovande. Om hon är på väldigt rätt humör kan hon däremot vara väldigt uppmärksam i träning. Dock kan hon lätt bli lite frustrerad om hon inte förstår vad hon skall göra, men envis som hon är prövar hon sig fram tills hon får rätt. Som med den lilla aktiveringsleksaken, den höll hon på med väldigt länge men gav inte upp förrän hon klarade det. Hon måste vara lika envis som jag, haha! Men när man verkligen bestämma sig för att träna någonting och får med henne brukar det gå väldigt bra. När vi koppeltränade t.ex. då tittade hon på mig och gick fint bredvid mig. Andra saker, så som apport, vill hon mestadels bara träna när hon själv vill det. Vill hon, springer hon tillbaka med vad det nu är man har kastat. Vill hon inte så springer hon inte efter den eller så springer hon efter den men lägger sig ned och gnager på föremålet i stället.
Hon är en riktigt trevligt hund att hålla på med och pyssla om. Vissa saker är inte helt okej, andra är okej. Man kan ju aldrig riktigt tvinga henne att uppskatta någonting, däremot får hon bara ta och finna sig vid vissa saker. Så som att få klorna klippta, kolla tänderna och lite sådant smått.
Skriver mera här om ett tag.

Have a nice day! ^^’


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Tillbaka till startsidan
Trackback
RSS 2.0